Tocatspelswing amb la Marató

Aquest diumenge l'equip de Tocatspelswing ens vam sumar als actes de la Marató de TV3 per recollir fons per la recerca de malalties com la diabetis i l'obesitat. I quina millor manera de fer-ho, que ballant swing? 

L'acte va començar al Pati del Cafè Nou de Mataró però com que el terra era de sorra i no gaire avinent per ballar, ens vam acabar traslladant tots en comitiva al bell mig de la Riera de Mataró. Allà vam poder ballar davant de molt de públic que s'acostava encuriosit a veure què era això del lindy hop. 

Estem molt contents de l'assistència de gent a la ballada i de la seva col·laboració. Agraim als nostres alumnes i professors, especialment a Laura Llacuna, per implicar-se en aquesta ballada i també a l'Enric de "Swing sense fronteres" per les seves fotos i perquè sempre que pot ens ajuda en la difusió de les nostres activitats.

L'any que ve, segur que repetirem! Moltes gràcies a tots!

Comparteix a:


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Lindsy Isreal (miércoles, 01 febrero 2017 18:22)


    I enjoy, cause I found just what I used to be looking for. You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye