El swing a l'escola

 

Avui l'Escola Tocats pel Swing ha participat en un dels tallers de formació de professorat que organitza el MEM (Moviment Educatiu del Maresme) en la 37a edició de l'Escola d'estiu al Tecnocampus. 

 

El taller, que porta per títol "El swing a l'escola"  és una iniciativa de l'Albert Aguilar i pretén apropar el swing als nostres nens i joves perquè aprenguin a gaudir del ball i integrin ja des de petits aspectes tan importants com la consciència corporal, l'escolta i reconeixement del fraseig musical i també a comunicar-se ballant en parella. 

 

Diego Talavera, director de Tocats pel Swing ha fet una sessió de lindy hop i jazz steps. El curs l'hem compartit amb l'Albert Aguilar i en Jordi i la Carla de l'escola Swingmaresme. Estem molt contents d'aquest iniciativa. Tan de bo que pugui contribuir a difondre el lindy hop a més sectors de la nostra població. 

 

Comparteix a:


Escribir comentario

Comentarios: 0