El blog de tocatspelswing


Curs de swing a Argentona

Comparteix a:


"Al teu gust"... Aquest és el nom de la programació d'activitats d'estiu del Casal de Joves d'Argentona, amb una àmplia oferta de tallers de ràdio, graffiti, robòtica, zumba i, entre ells, el swing!

Un títol ben triat perquè així ha estat participar-hi: tot un gust!

 

Els professors Diego Talavera i Mireia Ruiz, de Tocats pel Swing, hem compartit quatre classes amb un grup d'aumnes entregat, enèrgic i amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé! Ja veieu les cares que fem tots a la fotografia.

 

Gràcies, Casal de Joves d'Argentona, per convidar-nos a partipar-hi. Ens retrobem, segur, ben aviat!


Leer más 0 comentarios

El swing a l'escola

 

Avui l'Escola Tocats pel Swing ha participat en un dels tallers de formació de professorat que organitza el MEM (Moviment Educatiu del Maresme) en la 37a edició de l'Escola d'estiu al Tecnocampus. 

 

El taller, que porta per títol "El swing a l'escola"  és una iniciativa de l'Albert Aguilar i pretén apropar el swing als nostres nens i joves perquè aprenguin a gaudir del ball i integrin ja des de petits aspectes tan importants com la consciència corporal, l'escolta i reconeixement del fraseig musical i també a comunicar-se ballant en parella. 

 

Diego Talavera, director de Tocats pel Swing ha fet una sessió de lindy hop i jazz steps. El curs l'hem compartit amb l'Albert Aguilar i en Jordi i la Carla de l'escola Swingmaresme. Estem molt contents d'aquest iniciativa. Tan de bo que pugui contribuir a difondre el lindy hop a més sectors de la nostra població. 

 

Comparteix a:


0 comentarios

Tocats pel swing a Badalona TV

El passat dijous dia 9 de juny en Diego Talavera va participar al programa Fòrum de Badalona TV en un debat entorn del ball.  En el progama es parla de la situació al nostre país de balls com el country, la salsa, els balls de saló o el swing. 

 

Us deixem enllaçat el vídeo del programa. Al minut 41.20 podreu veure-hi en Diego ballant amb la Cristina Adán. 

 

0 comentarios

Hafla a l'escola "Danza a tu aire"

 

Aquest dissabte, alumnes i professors de Tocats pel swing hem col·laborat en dues exhibicions a la Hafla organitzada per l'Escola Danza a tu aire de Matró. Hem ofert una mostra de jazz steps, lindy hop i ball fusió. També hem pogut gaudir d'altres exhibicions de l'escola (jazz, tribal dance, musical, etc.) i hem pogut participar d'una autèntica Hafla: una festa on tothom té un espai per compartir, primer a través del ball i després amb un magnífic aperitiu i conversa entre tots els participants a la mostra. 

 

 

Donem gràices a la M. Ángeles Ramos, directora de Danza a tu aire i organitzadora de la Hafla, per haver-nos-hi convidat!


Leer más 0 comentarios