vols fer de taxi?


Tots sabem que als homes els costa una mica més que a les dones (sols una mica, eh!) decidir-se a moure l'esquelet i apuntar-se a ballar.

És per això que, mentre els intentem convèncer, necessitem la vostra ajuda, leaders! Si us apunteu al nostre servei de taxis, podrem quadrar millor les classes. 

què vol dir fer de taxi?

 

Fer de taxi és venir a la classe d'un curs inferior per ajudar a quadrar les parelles i que totes les followers puguin ballar.

Per al bon desenvolupament de la classe, us demanem que, encara que tingueu més coneixements que els vostres companys, en cap cas feu de professors ni us avançeu a les indicacions del professor ensenyant passos o variacions noves a les followers. Els alumnes necessiten anar fent els passos a poc a poc i no els podem donar més infomació de la que poden assimilar. 

qui pot fer de taxi?

Tothom qui ho vulgui pot fer de taxi, sempre i quan tingui un nivell superior al del curs en què es fa de taxi. També s'hi poden apuntar noies sempre i quan facin de leaders i ja hagin cursat el curs com a leaders. 

com em puc apuntar?

Per tal de conèixer la vostra disponibilitat de dies, hores i nivell, us deixem un petit formulari per omplir. A principi de trimestre, quan tinguem els grups tancats, ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar-vos de confirmar on us necessitem.