Què oferim?


El swing apareix als Estats Units a inicis de la segona dècada del s. XX i esdevindrà un estil molt popular a la dècada dels 30 i inicis dels 40. Els músics aporten contratemps i visceralitat als grans temes de la cançó americana creant una perfecta conjunció de melodia i ritme que, gairebé de manera instintiva, fa ballar a tot aquell qui l’escolta.  

El swing s’escamparà com un corrent elèctric que connecta músics i balladors arreu del país. Els salons de ball s’omplen de balladors que, deixant-se portar per aquesta expressió musical, obliden el foscos anys 30 i la gran guerra. Tots gaudeixen, tocats pel swing!

A l’hora de ballar podem trobar moltes variants fruit de la diversitat musical amb què es fonamenta el ball. Us oferim una petita descrició de cada estil perquè pugueu triar la que més us agradi.

lindy hop

Si vols ballar en parella i ser el rei de la pista en els balls socials, apunta't a lindy hop. Nivells des de P1 fins a avançat. 

jazz steps

Si prefereixes ballar sol o aprendre passos per millorar les teves improvisacions en el ball social, queda't amb el jazz steps. Diversió assegurada!

blues

Si vols ballar en parella però t'agrada la música lenta i sentir de més a prop la connexió amb la parella, aquest és el teu ball. Apunta't als nostres tallers de blues!


swing per nens

I per als més petits, oferim cursos d'iniciació a la dansa a través del swing. Treball de moviment, expressió corporal i sensibilització musical a través del joc, la improvisació i la creativitat.