lindy hop


És el ball directament associat al swing. Un ball en parella on la connexió entre el leader i la follwer és vital per tal d'executar tots els passos. 

Visualment molt atractiu, el lindy hop és un ball apte per a tothom. 

 

Us deixem aquí tres tastets d'aquest ball per nivells:

principiants

En aquest nivell es treballen els passos bàsics bàsics del lindy hop, la connexió amb la parella i les diferents mètriques musicals (kicks i triples).  Consta de 4 trimestres (P1, P2, P3 i P4) i no calen coneixements previs per accedir-hi.

intermig

En aquest nivell es comencen a treballar diferents aspectes referits a la musicalitat, la connexió amb la parella, el ball amb diferents tempos (kicks i triples), variacions dels passos bàsics treballats a principiants i nocions bàsiques de jazz steps. Consta de 4 trimestres (Mig1, 2, 3 i 4) i cal haver cursat P4 per accedir-hi.

avançat

És un nivell per a qui ja domina els passos bàsics del lindy hop, de jazz steps i pot ballar qualsevol tempo. Cal anar sovint a ballades per tenir una bona capacitat d'adaptació i connexió amb la parella i també tenir una bona tècnica individual i musicalitat.

Per accedir-hi cal haver fet tots els cursos d'intermig o, en el cas de venir d'una altra escola, fer una petita prova de nivell.