laura morales


La Laura va començar a ballar sevillanes als 5 anys però la passió per aquest ball no va durar gaire i durant molts anys va deixar de rebre classes de dansa. Tot i així mai va deixar de ballar.

Al 2003 es va llicenciar com a pedagoga i al 2010 va finalitzar el màster en dansa, moviment i teràpia, que va ser la manera d'unir les seves dues passions: el ball i el moviment corporal amb el món de l'educació.

Des del 2007 treballa en espais familiars amb el col·lectiu de petita infància 0-3 anys i les seves famílies. És en aquests espais on comença a aplicar activitats de joc, moviment, danses i cançons que li permeten treballar el vincle afectiu entre pares i fills, la relació entre ells i també afavorir el desenvolupament sa de l'infant.

Ha realitzat diversos tallers de “Ballem en Família”, on pares, mares i fills han pogut gaudir d'una estona en família ballant, aprenent ritmes, cançons, jocs i moviments.

Al 2015 descobreix per primer cop el lindy hop a través de la seva fisioterapeuta, que li recomana que balli per recuperar-se d'una lesió.

És a partir d'aquest moment quan coneix el seu professor de Lindy hop, en Diego Talavera, amb qui, després d'una xerrada informal el 2016, comença a crear, programar i engegar el Swing en Família, una activitat  dirigida a famílies que vulguin familiaritzar-se amb el swing.